Richphoto Studio

By: Richphoto Studio when lens talk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Feb-2010 08:42 Email | Share | | Bookmark
Dr.Ayu & Dr.Adi





Thursday, 18-Feb-2010 08:38 Email | Share | | Bookmark
jimmy & Jue




Thursday, 18-Feb-2010 03:48 Email | Share | | Bookmark
Jian & Ika





Monday, 5-Oct-2009 13:36 Email | Share | | Bookmark
Photographer by Miqdad | Yuri & Juli| 5 Oktober 2009 | Ipoh




Alhamdulillah aku rasa bersyukur sangat dengan rezeki yang Allah berikan kepada aku, sejak akhir2 ni aku sering di panggil eloh bekas2 client aku yang lepas untuk mengulang perkara yang sama dalam versi yang baru. Kali ni bekas client aku Syameen dan suaminya Shahrul meminta aku skali lagi untuk jadi Official Photografer bagi majlis perkahwinan abagnya iaitu Yuri dengan pilihan hatinya Juli. ” waaah… ni boleh buat lagu ni…” Tahniah buat korang berdua Yuri & Juli. Buat Syameen & Shahrul thanks dan selamat menyambut cahaya mata.


Monday, 28-Sep-2009 14:23 Email | Share | | Bookmark
photographer by miqdad| lili & zaheir|7 syawal 1430h| ipoh


Tahniah buat korang berdua semoga kekal bahagia hingga kehujung nyawa. Dulu abg lili kawin aku jd jurugambarnya(Azhar & Laila) sekarang dah tiba masa giliran lili pulak. So sweet kalau nak citerkan hal dorang ni, tempoh berkenalan tak sampai setahun kebetulan masa aku ambil gambar sahabat baik Lili ni Bariah dan suaminya, dc2 lah jugak titik permulaan perkenalan antara Zaheir & Lili, Secara kebetulan lagi Zaheir ni sahabat baik Suami si Bariah….. mmm senang jer korang kan, tak payah cari jauh2, pusing2 kat c2 gak

Tahniah Azhar & Laila kerana menimang cahaya mata semoga kasih sayang antara korang lebih erat lagi dengan kehadiran sikecil ni, anyway disebabkan korang bekas client I, I akan hadiahkan service percuma Khidmat Fotografi sempena majlis naik buai anak korang nanti



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net